“AT BRUGE LUISE SOM COACH HAR VÆRET EN STOR SUCCES”

Gennem ca. 6 måneder har jeg jævnligt besøgt min coach, Luise Løt, med det formål at få styr på et par store udfordringer i mit liv.
I forhold til mit arbejdsliv, har Luise hjulpet mig med at finde ud af, hvad mit næste karriereskridt skulle være, og det valg er jeg blevet rigtigt glad for. Der hvor Luise har gjort den største forskel, er dog i forhold til hvordan, jeg tackler udfordringerne i mit parforhold.

Her har Luise givet mig gode redskaber til, hvordan jeg tackler, forskelligheder mellem min partner og jeg. Dette har resulteret i en meget bedre hverdag, hvor der er plads til både min partner og jeg.

At bruge Luise som coach, har været en stor succes. Jeg vil fortsætte med det i fremtiden, når livet giver store udfordringer, og jeg vil til en hver tid anbefale et coach-forløb, ved Luise Løt, til andre med udfordringer i livet.

Mads

“LUISE ER EN KÆMPE STØTTE OG EN VIRKELIG MOTIVERENDE PERSON”

Jeg har modtaget coaching af Luise Løt i et forløb over tre sessioner samtidig med at jeg blev uddannet NLP Practitioner af Luise over en længere periode.

Både i uddannelsen og i coachingforløbet har Luise være en kæmpe støtte og en virkelig motiverende person i mit liv, som har hjulpet mig til at indse nye ting om mig selv, og dermed også givet mig redskaber til at tage både mit personlige og mit professionelle liv et skridt videre.

I dag er jeg gladere, kender mig selv bedre og har en større tro på mig selv og mit værd både takket være min uddannelse og mit coaching forløb hos Luise.

Jeg kan varmt anbefale Luise Løt både som coach og som underviser, både fordi hun er dygtig, men også fordi hun er et varmt og ægte menneske, som ærligt og hele vejen igennem bekymrer sig om sine medmennesker.

Tina B. Kristensen

“DET LUISE KAN ER HELT IGENNEM FANTASTISK”

Det Luise kan er helt fantastisk. Det rykker, det virker og så blive jeg glad i låget af være sammen med hende. Hvis jeg skulle vælge mellem psykolog eller en coaching af Luise, vil valget helt klart være Luises coaching. Tak søde Luise. 

Gitte Brix

“OPLEVELSEN AF ET KÆRLIGT NÆRVÆR, PROFESSIONALISME OG EN UTROLIG GOD ENERGI”

Er netop hjemvendt fra en helt igennem fantastisk coach session hos Luise.

Oplevelsen af et kærligt nærvær, professionalisme og en utrolig god energi, gjorde at jeg virkelig følte mig set og hørt og således fik vendt mine tanker og bekymringer.

Gik derfra med en følelse af at være “løftet” og hjulpet til at se anderledes på min situation og starte på en ny, spændende og mere glad “sti” i mit liv.

Kan varmt anbefales. Tak fordi du er dig Luise.

Maria

“COACHING, EN INVESTERING I OG FOR LIVET!”

Jeg tror på at hårdt arbejde og disciplin er den direkte vej til, at opnå det, man vil her i livet – MEN hvad gør man, når der ikke er flere timer i døgnet og tiden stadig ikke rækker?

En ven foreslog mig en “time out” – tid til mig selv! En lille stund investeret i mig selv og min fremtid – en investering, der ville give mig mere både privat og professionelt MEN…

Findes der mere? Mere i mig? Findes der et nyt og højere niveau?…

Svaret er JA og Luise viste mig hvordan – det tog ca. en halv time, inden jeg virkelig var klar til at lytte og lade mig arbejde med, inden jeg forstod, at selv om det handlede om MIG, så var der en del, jeg ikke kendte til….

Luise har med stor kompetence og sin vindende personlighed hjulpet mig til en bedre forståelse af mig selv, og mine omgivelser. Denne nye viden har hjulpet mig til en sjovere og mere effektiv hverdag med mere overskud.

Desværre har de fleste en bedre forståelse for, at vedligeholde hus og bil end de har for, at vedligeholde sig selv – MEN går du med tanken om at lave en fundamental forandring i livet, eller synes du bare, at tiden ikke længere slår til – så gør en investering i dig selv og kontakt Luise.

Christel Kjær

“LUISE ER ET MENNESKE AF EN SÆRLIG KALIBER”

Hun kan noget som ikke mange andre kan – hun kan få det bedste frem i dig!

Med sin kompetente, empatiske, direkte og ærlige facon, evner hun at skabe tillid og tryghed til, at lade sine klienter vokse som mennesker. Ved hjælp af en effektiv spørgeteknik og evnen til at se potentialet i den enkelte, formår hun, at skabe forandring og flytte mennesker til personlig udvikling.

Luise er som person, sprudlende og energifyldt, men samtidig dyb og troværdig – hun er reel og kalder en spade for en spade, hvilket giver ro, tryghed og tillid til, at man kan føle sig i sikre hænder.

Ved at blive coachet af Luise kan man forvente, at blive udfordret, men samtidig være sikker på, at gå derfra med ny refleksion.

Bolette

“LUISE FORMÅR AT SKABE ET RUM FULD AF FORTROLIGHED.”

Her er tale om en yderst kompetent coach, som giver tid og plads til reflektion over netop det du går og tumler med.
Så hvis DU er klar, kan I sammen flytte bjerge. De varmeste anbefalinger herfra.

Anna

“DET VAR RART, AT FÅ STILLET DE RIGTIGE SPØRGSMÅL, SOM AFKRÆVER, AT MAN ER ÆRLIG OVER FOR SIG SELV.”

Jeg har haft fornøjelsen af, at mødes med Luise for at få sparring og få sat ord på de ting som jeg tumlede med i forhold til prioritering af min tid, i forbindelse med mine forskellige arbejdsopgaver.

Det var rart at få stillet de rigtige spørgsmål, som afkræver, at man er ærlig over for sig selv.

Forløbet oplever jeg som meget tilfredsstillende, og jeg fornemmer en afklaring, som helt sikkert vil gavne mig i mit daglige arbejde.

Peter Haakon Boa