REFERENCER

“AT BRUGE LUISE SOM COACH HAR VÆRET EN STOR SUCCES”

For at få styr på et par store udfordringer i mit liv har jeg brugt Luise Løt. I mit arbejdsliv har Luise hjulpet mig med at finde ud af, hvad mit næste karriereskridt skulle være. Det valg er jeg blevet rigtigt glad for. Den største forskel er sket i mit parforhold. Jeg fik gode redskaber til, hvordan jeg tackler forskelligheder mellem min partner og jeg. Dette har resulteret i en meget bedre hverdag, hvor der er plads til os begge.

At bruge Luise som coach, har været en stor succes. Jeg vil fortsætte med det i fremtiden, når livet giver store udfordringer. Til enhver tid vil jeg anbefale et coach-forløb ved Luise Løt.

– Mads

“LUISE ER ET LEVENDE EKSEMPEL PÅ, HVAD HUN PRAKTISERER”

Luise har en evne til at vide, hvornår hun skal lytte, hvornår hun skal inspirere og vigtigst af alt, hvornår hun skal provokere. Hun er pissegod til at spore sig ind på, hvad det er jeg siger og derved finde frem til, hvad jeg mangler. Dertil har hun en skøn energi, og for mig er hun et levende eksempel på, hvad hun praktiserer.

Luise har min varmeste anbefaling.

– Simone

“LUISE ER EN KÆMPE STØTTE OG EN VIRKELIG MOTIVERENDE PERSON”

Jeg har modtaget coaching af Luise Løt i et forløb over tre sessioner. Det valgte jeg samtidig med, at jeg blev uddannet NLP Practitioner af Luise over en længere periode. Både i uddannelsen og i coachingforløbet har Luise være en kæmpe støtte og en virkelig motiverende person i mit liv. Hun har hjulpet mig til at indse nye ting om mig selv. Jeg har fået redskaber til at tage både mit personlige og mit professionelle liv et skridt videre.

I dag er jeg gladere, kender mig selv bedre og har en større tro på mig selv og mit værd både takket være min uddannelse og mit coaching forløb hos Luise.

Jeg kan varmt anbefale Luise Løt både som coach og som underviser.  Hun er dygtig, men også fordi hun er et varmt og ægte menneske, som ærligt og hele vejen igennem bekymrer sig om sine medmennesker.

– Tina B. Kristensen

“DET LUISE KAN ER HELT IGENNEM FANTASTISK”

Det Luise kan er helt fantastisk. Det rykker, det virker og så blive jeg glad i låget af at blive coachet af hende. Hvis jeg skulle vælge mellem psykolog eller en coaching af Luise, vil valget helt klart være Luises coaching. Tak søde Luise. 

– Gitte Brix

“COACHING, EN INVESTERING I OG FOR LIVET!”

Jeg tror på, at hårdt arbejde og disciplin er den direkte vej til at opnå det, man vil her i livet – MEN hvad gør man, når der ikke er flere timer i døgnet og tiden stadig ikke rækker? En ven foreslog mig en “time out” – tid til mig selv! En lille stund investeret i mig selv og min fremtid – en investering, der ville give mig mere både privat og professionelt MEN… Findes der mere? Mere i mig? Findes der et nyt og højere niveau?… Svaret er JA og Luise viste mig hvordan – det tog ca. en halv time, inden jeg virkelig var klar til at lytte og lade mig arbejde med, inden jeg forstod, at selv om det handlede om MIG, så var der en del, jeg ikke kendte til….

Luise har med stor kompetence og sin vindende personlighed hjulpet mig til en bedre forståelse af mig selv, og mine omgivelser. Denne nye viden har hjulpet mig til en sjovere og mere effektiv hverdag med mere overskud. Desværre har de fleste en bedre forståelse for, at vedligeholde hus og bil end de har for, at vedligeholde sig selv – MEN går du med tanken om at lave en fundamental forandring i livet, eller synes du bare, at tiden ikke længere slår til – så gør en investering i dig selv og brug Luise.

– Christel Kjær

“LUISE ER ET MENNESKE AF EN SÆRLIG KALIBER”

Hun kan noget som ikke mange andre kan – hun kan få det bedste frem i dig!

Med sin kompetente, empatiske, direkte og ærlige facon, evner hun at skabe tillid og tryghed til at lade sine klienter vokse som mennesker. Ved hjælp af en effektiv spørgeteknik og evnen til at se potentialet i den enkelte, formår hun at skabe forandring og flytte mennesker til personlig udvikling. Luise er, som person, sprudlende og energifyldt, men samtidig dyb og troværdig – hun er reel og kalder en spade for en spade, hvilket giver ro, tryghed og tillid til, at man kan føle sig i sikre hænder.Ved at blive coachet af Luise kan man forvente at blive udfordret, men samtidig være sikker på at få et nyt refleksionsniveau.

– Bolette

“LUISE FORMÅR AT SKABE ET RUM FULD AF FORTROLIGHED”

Her er tale om en yderst kompetent coach, som giver tid og plads til reflektion over netop det du går og tumler med. Så hvis DU er klar, kan I sammen flytte bjerge.
De varmeste anbefalinger herfra.

– Anna

“DET VAR RART AT FÅ STILLET DE RIGTIGE SPØRGSMÅL, SOM AFKRÆVER, AT MAN ER ÆRLIG OVER FOR SIG SELV”

Jeg har haft fornøjelsen af at mødes med Luise for at få sparring og få sat ord på de ting som jeg tumlede med i forhold til prioritering af min tid, i forbindelse med mine forskellige arbejdsopgaver. Det var rart at få stillet de rigtige spørgsmål, som kræver, at jeg er ærlig overfor mig selv. Forløbet oplever jeg som meget tilfredsstillende. Jeg fornemmer en afklaring, som helt sikkert vil gavne mig i mit daglige arbejde.

– Peter B.

“Jeg er absolut positivt overrasket over mit personlige outcome at have brugt LEVEL UP Club”

Jeg vil klart anbefale dine masterclasses til andre, der gerne vil arbejde med sig selv. Jeg er absolut positivt overrasket over mit personlige outcome efter, at have færdiggjort opgaverne. Jeg har aftalt med mig selv, at jeg jævnligt vil læse mine opgavebesvarelser for, at holde mig selv på sporet, så jeg ikke bare ryger tilbage i hamsterhjulet og ind i dårlige vaner igen.

– Heidi

“Føler klart, at jeg er på vej til retur til mig selv efter at have brugt LEVEL UP Club”

Tak for et spændende forløb. Det har sat tanker i gang. Jeg havde tilsidesat mig selv for at please og give plads til andre end mig selv. Føler klart, at jeg er på vej retur til mig selv. Materialet er en rimelig ny verden for mig at arbejde med, men det er nemt at forstå og layoutet er meget fint. Jeg vil klart anbefale andre denne form for hjælp.

– En online deltager