FOREDRAG, UNDERVISNING OG FACILITERING

Vil du gerne inspirere og motivere dine ansatte? Eller måske pleje dem, fordi de allerede har stor succes med dét de gør? Det kan både være som undervisning eller foredrag.

Det kan også være, at du og/eller dit team har brug for professionel coaching/sparring.

Om I ønsker undervisning indeholdende oplæg med teori og med plads til refleksion, et foredrag med plads til både humor og alvor eller om I ønsker en facilitator, er jeg til rådighed.

Som facilitator hjælper jeg med holde fokus på målet og sikrer processen skrider fremad. Samt i høj grad motivere deltagerne til at deltage aktivt i processen.

Selvom I måske allerede har dygtige undervisere tilknyttet, ligger der en stor gevinst ved at hyre eksterne undervisere for at opnå inspiration og forkæle hele teamet.

Siden 2015 har jeg arbejdet professionelt med coaching/sparring og supervision. Jeg kommer med nysgerrighed og stor interesse i at hjælpe jer, så I kommer derhen, hvor det giver mening.

Jeg underviser bl.a. i:

  • Samarbejde og team dynamik.
  • Få fokus på at virksomhedens ansatte arbejder i samme retning.
  • Kommunikation – hvad sker der mellem mennesker? Hvordan kan vi nå et fælles mål endnu hurtigere…
  • Hvordan kommer den enkelte medarbejders kompetencer og forcer endnu mere i spil. Jeg kan tage udgangspunkt i Enneagrammets 9 forskellige personlighedstypers motivationer, styrker og udviklingsveje.
  • Feedback og læring.

Jeg skræddersyr gerne et oplæg til jer, ud fra det I har brug for.

Mine oplæg kan svinge fra få timer evt. på jeres adresse, til seminarer afholdt på hotel med middag og overnatning. Det kan også være, at der passer jer bedre med oplæg over to eller flere gange. På denne måde kan vi også følge op og sikre, at I lykkes.

Læs mere om mine kompetencer, uddannelser og erfaringer hér.

Siden 2015 har jeg været ledende NLP Trainer hos NLP Aalborg – og samarbejder også på erhvervsområdet med NLP Aalborg Erhverv.

Kontakt mig – ganske uforpligtende – så vi kan tale om, hvad jeg kan hjælpe jer med.