Velkommen til min hjemmeside.
Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, så indholdet på siden kan forbedres. P.t. indsamler Luise Løt oplysninger om dig. Her følger en beskrivelse af, hvordan det forløber sig med cookies på min hjemmeside.

Vedr. cookies
Når en hjemmeside anvender “cookies”, der er en tekstfil, gemmes oplysninger på din computer, mobil m.m. med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Der er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på “http://minecookies.org/cookiehandtering”

Hvis du sletter eller blokere cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan også risikere, at websitet ikke fungere optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Et website indeholder cookies fra tredjeparter.

Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies
Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse.

Markedsføringscookies
Facebook: Jeg bruger Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto.
Easyme: Jeg bruger Easyme som platform for udsending af nyhedsbreve. Easyme er et dansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i DK. Dette er dit navn, din e-mail og eventuelt dine præferencer. Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet.
Jeg har indgået en databehandleraftale med Easyme, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder.

Vedr. personoplysninger:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden, indsamler og behandler jeg (eller firmaer jeg benytter til den salgs fx Google, Easyme m.v.) en række oplysninger. Der sker fx ved at du klikker på noget indhold, tilmelder til nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller foretager køb.
Det er typisk følgende oplysninger der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobil m.m., dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du viser interesse for. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer behandles desuden: navn, tlf.nr, mail, adr. og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med login, tilmelding til nyhedsbreve eller ved køb.

Sikkerhed:

Jeg har selvfølgelig truffet nogle tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offenligtgjort, fortabt eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål:
Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relavante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring:
Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren for oplysningen og baggrunden for opbevaring. Der er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerne slettes. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrev og bede om indsigt i hvilke oplysninger jeg har om dig.

Videregivelse af oplysninger:
Data om din brug af websitet, køn, alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke parter, der er tale om, i afsnittet om cookies ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg benytter mig af det.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn, mail m.m. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager:
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte har du ret til, at de blive rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan rettes til post@luiseloet.dk. Hvis du vil klage over mine behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver:
Websitet ejes og publiceres af:
Luise Løt
Vesterbro 33
9000 Aalborg
Tlf. 25727276
mail post@luiseloet.dk